torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2015!

Viimeksi kirjoittamassani tekstissä unohdin kiittää teitä, jotka olette blogiani lukeneet. Ei ole liian myöhäistä vieläkään, joten KIITOS! Kun aloitin kirjoittamaan ja avaamaan ajatuksiani, en ajatellut kuinka moni tekstejäni lukee. En edes ajatellut, että joku lukisi. Aloin kirjoittamaan itselleni. Kiitos, on mahtavaa että ennakko-odotuksistani ja asetelmista huolimatta olette lukeneet, ja jos tekstit ovat saaneet jonkun ajatuksen jossain toisessakin heräämään niin olen erittäin iloinen.
Alle kirjoitan Haloo Helsingin vihaan kyllästynyt biisin sanat. Ne sopivat mielestäni osuvasti alkavaan vuoteen. Ainakin omalla kohdallani. Hyvää uutta vuotta!

Pelkään että ihmiset on laitettu liikkumaan.
Kiirehdi kiirehdi ettei aivot ehtis liikaa ahdistumaan.
Pelkään että kaikki tähtää sokeesti vaan tulevaan.
Mun nuolet ei lennä sinne asti,
mä heitän leivän kerrallaan.

Mitä elämä tuo, se tulkoon minun luo.
Virheen mahdollisuus, ihmisyydelle sisällön suo.
Me ollaan samaa tuhkaa,
samaa kevyttä ilmaa.
Joten rauha nyt,
tää maailma on vihaan kyllästynyt.

Uskot kohtaloon tai et,
se on ihan sama kunhan ajattelet.
Tää sekunti itsensä kantakoon, se on kaiken aa ja oo.
Mut jos tuijotat vain yhtä puuta, 
koko metsä voi kadota.
Mut jos sä näet vaan metsän, et ehkä huomaa puuta hienointa.

Mitä elämä tuo, se tulkoon minun luo.
Virheen mahdollisuus, ihmisyydelle sisällön suo.
Me ollaan samaa tuhkaa, 
samaa kevyttä ilmaa.
Joten rauha nyt,
tää maailma on vihaan kyllästynyt.
Haloo Helsinki, Vihaan kyllästynyt

 
 

2 kommenttia:

  1. Oikein antoisaa uutta vuotta sinullekin! Haluan kiittää sua rohkeudestasi kirjoittaa aroistakin asioista,ne kyllä resonoi täällä lukijoissakin...Mulla on muutamia blogeja,joita käyn kurkkimassa ja ajattelin vinkata sulle,jos kiinnostaa.Kurpitsalaakson Elise kertoo vanhassa talossa asumisestaan ja sisustamisestaan,henkisellä polulla taivalluksestaan, hän on herkkä ja intuitiivinen vanha taiteilijasielu. Susannan työhuone blogissa oli pari postausta sitten keskustelua erityisherkistä persoonista ja testi ,jolla voi testata omaa mielenlaatuaan.Ihan hassua,että siihen oli kommentoineet muutamat bloginkirjoittajat,joita itsekin tykkään lukea .Että taitaa olla niin,että samanoloiset ihmiset hakeutuvat sitten vaan toistensa seuraan vaikka sitten tätä kautta. Jovelan talopäiväkirjan Johanna kunnostaa miehensä kanssa vanhaa taloa ja pyrkii omavaraisempaan elämään ja kirjoittaa niin koskettavasti ja koukuttavasti kaikesta! Puhumattakaan sitten koirablogeista,Iivari Ilmaveivistä ja hänen savoksi viäntävästä emännästään,Myrskyn ja Tuiskun pihapiiristä,hupsusta ja tosihöpsöstä,joka on kissablogi....voi näitä ihanuuksia on niin paljon,mutta tässä muutama...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kiisu! Ihanaa alkanutta uutta vuotta :) Täytyypä käydä kurkkamassa noita manitsemiasi blogeja, kuulostavat mielenkiintoisilta. Joko oman blogin aloittaminen on alkanut saada sävyjä?

      Poista

Kiitos kun luit tekstejäni. Kommenttisi lisää iloa päivääni!