perjantai 9. tammikuuta 2015

Kaunein tarina minusta

Taisin heittää myös teille tietoisuuteen yhden uuden vuoden tavoitteistani; kasvaa edelleen ihmisenä, minuna itsenäni. 
Syksyllä törmäsin facebookissa kirjoitushaasteeseen. Koska kirjoittaminen on alkanut tuntua minusta luonnolliselta (on kylläkin aina ollut, muuta teksti ei ole vain tullut ulos), ajattelin että tähän osallistun. Saan eväitä elämääni ja asioista irtipäästämiseen. Opin ehkä elämään paremmin hetkessä. Samalla todennäköisesti saan uusia näkökulmia teksteihini, joita täällä blogissa tuotan.

Haaste on Written Selfie - kaunein kuva sinusta (löydät sen tuolla nimellä sekä netistä että facebookista, jos olet kiinnostunut). Joten osallistumaan vaan mikäli haluat kirjoittaa omakuvasi kauniimmaksi. Haasteen kuvauksesta saa sen käsityksen, että se olisi suunnattu tai parhaiten siitä hyötyisivät ihmiset, jotka eivät hyväksy itseään, arvostelevat itseään ja eivät osaa rakastaa itseään. Minä olen jo noita asioita oppinut, mutta matkaa on vielä vaikka kuinka. On paljon menneisyyttä jota on avattavana ja läpikäytävänä. On paljon asioita ja patoutuneita käyttäytymismalleja joista voi eroon pästä. Siksi osallistuin, ei tästä mitään haittaakaan voi olla, päin vastoin.

 


Mitä on intuitiivinen kirjoittaminen? Se on vapaata ja virtaavaa kirjoittamista, jossa kirjoittaja purkaa ajatuksiaan paperille. Kirjoittaessa tulee muistaa, etä kirjoittaa vain ja ainoastaan itselleen. Kielen ei tarvitse olla kaunista tai runollista, päinvastoin, kirjoittaja kirjoittaa sen mitä sydän sanoo. Ja aina sekään ei ole kaunista. Se on rehellistä. Intuitiivisessa kirjoittamisessa voi myös saavuttaa täydellisen rentoutumisen tilan. Kaikki patoutunut tulee ulos. Ns. lettin go - kokemus. Kirjoittaja siirtyy pinnallisista asioita syvällisiin.

Tulen varmasti jakamaan tekstejäni ja ajatuksiani haasteen aikana (itse haasteessa tekstejä ei julkaista). Haaste kestää kokonaisuudessaan 4 viikkoa. Ennakkotehtävä on jo valmiina, varsinainen haaste alkaa 21.1 ja uusi tehtävä saapuu joka toinen päivä.
Kirjoitan sinä aikana blogiini myös toki muustakin. Seurataampa miten tekstini muuttuvat haasteen aikana vai muuttuvatko. Ja vielä muistutan; mukaan ehtii vielä, jos yhtään alkoi kutkuttamaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun luit tekstejäni. Kommenttisi lisää iloa päivääni!